Termeni si conditii | Jasel | Pantofi de mireasa, sandale mireasa, balerini

Termeni si conditii

TERMENI SI CONDITII

Site-ul www.jasel.ro , este detinut si administrat de societatea comerciala S.C. B&F TRADING NETWORK S.R.L. , cu sediul în Oras Pantelimon, jud Ilfov, str. Cluj nr.7, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J23/3489/2012, CUI 19109093, Tel: 0735 865 315 E-mail: contact@jasel.ro Vizualizarea produselor si implicit efectuarea comenzii, echivaleaza cu intelegerea, citirea si acceptarea termenilor si conditiilor prezentului contract de catre CLIENT/ CUMPARATOR. Administratorul site-ului isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul prezentului contrac/acord, fara notificarea in prealabil a Clientilor.

 

1.DEFINITII SI TERMENI

Vanzator – S.C. B&F TRADING NETWORK S.R.L. , cu sediul în Oras Pantelimon, jud Ilfov, str. Cluj nr.7, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J23/3489/2012, CUI 19109093.

Cumparator – persoana juridica sau orice entitate juridica (care isi face/sau nu, un Cont in Site) care efectueaza o Comanda prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre jasel.ro (electronic, telefonic, etc).

Site – domeniul www.jasel.ro

Utilizator – orice persoana fizica/juridica inregistrata pe Site sau care viziteaza site-ul si a luat la cunostinta clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii.

Username – pseudonim prin care un anumit Utilizator/Client/Cumparator si-l poate seta in momentul in care devine membru, denumit si “Nume Utilizator” sau este setat automat in mementul efectuarii comenzii.

Cont – sectiunea din Site formata dintr-o adresa de e-mail (sau username) si o parola care permite Cumparatorului transmiterea Comenzii si contine informatii cum ar fi adresa de livrare si comenzile efectuate.

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Clientul isi exprima intentia de a achizitiona bunuri sau servicii de pe site prin efectuarea platii acestora (prin modalitatile agreate de Vanzator) si Vanzatorul le transmite cumparatorului.

Curier – persoana de drept public sau privat care desfasoara actvitati de curierat conform legii.

Bunuri si Servicii – orice produs sau serviciu disponibil pe site.

Specificatii – toate descrierile si specificatiile/ informatiile Produselor si Serviciilor asa cum sunt precizate in prezentarea acestora.

Contract – reprezinta acordul incheiat la distanta intre Vanzator si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a acestora.

Promotie – o perioada limitata de timp, stabilita de vanzator pentru un numar de bunuri si produse limitate sau nu, expuse in scop comercial.

Continut – toate informatiile, datele, descrierile prezentate pe site sau continutul e-mail-urilor trimise de catre Cumparatori catre Vanzator, orice informatii comunicate prin orice mijloc de catre Vanzator sau Cumparator.

Comentariu – o evaluare scrisa de catre comparator in baza unui comenzi efectuate pe site referitor la calitatea si condorcanta produselor sau serviciilor.

Document – prezentele Termene si Conditii.

Informare comerciala sau Newsletter –mijloc de informare respectiv posta electronica (e-mail, SMS) asupra Bunurilor si Serviciilor si/sau a promotiilor, campaniilor desfasurate de Vanzator intr-o anumita perioada.

 

2.DOCUMENTE CONTRACTUALE

2.1.Prin efectuarea unei comenzi, Clientul isi explima acordul cu forma de comunicare agreata de catre Vanzator, respectiv (Telefonic sau prin e-mail).

2.2 Notificarea primita la efectuarea Comenzii este pur informativa si nu reprezinta acceptarea acesteia pana in momentul in care primiti notificarea finala de acceptare a comenzii si procesarea acesteia. Contractul se considera incheiat in momentul in care Cumparatorul primeste de la Vanzator notificarea finala privind expeditia produsului.

2.3. Ne rezervam dreptul de a nu livra comenzi si cantitati mari si ne rezervam dreptul de a modifica cantitatea bunurilor si a serviciilor. In acest caz, pe adresa de e-mail furnizata la efectuarea comenzii sau telefonic, va vom furniza acest lucru.

2.4 Ne rezervam dreptul de a ne selecta clientela, in functie de comenzile efectuate si onorate, implicit de comportametul acestuia.

 

3.COMENZILE ONLINE

3.1. Comenzile in cadrul site-ului www.jasel.ro, se pot efectua atat telefonic cat si prin intermediul e-mail-ului. Adresele, numerele telefonice de contact sunt mentionate in cadrul rubricii “Contact”.

3.2 Fotografiile produselor sunt cu caracter informativ si contin strict produsele descrise de catre jasel.ro in specificatii si descriere, alte accesorii care nu sunt specificate dar exista in poze sunt cu caracter informativ si nu sunt incluse in pachetele comandate.

3.3 Tarifele produselor sau serviciilor prezentate pe site-ul www.jasel.ro sunt exprimate in lei (RON si includ T.V.A (taxa pe valoarea adaugata).

3.4 Informatiile si descrierile produselor sau serviciilor disponibile pe site (imagini, specificatii, prezentari, videoclipuri) sunt efectuate de catre personalul S.C. B&F TRADING NETWORK S.R.L. sau sunt puse la dispozitie de catre furnizori/colaboratori. Asadar, acestea nu reprezinta o obligatie contractuala din partea noastra, avand titlu de prezentare si informare. Acestea se pot modifica in orice moment ca urmare a unor neintelegeri, erori sau alte probleme tehnice.

3.5 Nu garantam disponibilitatea stocului tuturor produselor, putand exista diverse probleme. Astfel, unele comenzi se vor afla in situatia in care nu pot fi onorate. In aceasta situatie, Clientul va fi notificat imediat de catre Vanzator.

3.6. Clientul/ Cumparatorul efectueaza comanda prin intermediul website-ului sau prin intermediul modalitatilor prezentate la art. 3.1., acesta declara ca datele furnizate pentru onorarea si livrarea comenzii sunt adevarate, corecte si complete.

3.7. Dupa finalizarea comenzii, Clientul este de acord ca Vanzatorul sa il contacteze, prin mijloacele puse la dispozitie in cadrul art. 3.1., in vederea confirmarii comenzii (daca este cazul) sau in vederea rezolvarii oricaror probleme aparute in derularea acestui contract.

3.8. Cumparatorul poate modifica datele de livrare ale produselor /serviciilor in maximum 3 ore de la efectuarea comenzii prin contactarea in prealabil a Vanzatorului, dupa acest interval comanda se proceseaza automat si este trimisa catre curier.

3.9. Intregistrarea pe site-ul www.jasel.ro nu este obligatorie deoarece aveti posibilitatea de a efectua comanda si fara inregistrare, insa statutul de membru va poate oferi o multitudine de beneficii, cum ar fi: veti putea afla primii de reducerile si campaniile derulate pe site prin intermediul mesajelor comerciale transmise, veti putea beneficia de informari e-mail/SMS privind lichidarile de stoc, produse editie limitata, produse gratuite (cadou), transport gratuit, precum si de alte beneficii in functie de campaniile afarente.

3.10. In urma cumpararii de pe site-ul www.jasel.ro utilizatorii pot efectua Review-uri (comentarii) pentru produsele achizitionate. Acestia pot efectua referire la utilitatea produsului si la concordanta acestuia. Ei pot oferi comentarii atat pozitive cat si negative, cu conditiie sa respecte regulile unei exprimari coerente, sa utilizeze un limbaj corespunzator, sa nu aduca injurii altor membrii si sa nu isi dezvaluie in cadrul acestei rubric datele personale.

3.11. Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica comentaruil Clientului daca acesta nu este in concordanta cu prezentul act.

3.12. Cumparatorul prin publicarea comentariului isi da acordul ca Vanzatorul sa utilizeze, reproduca, adapteze, traduca sau sa distribuie continutul comentarului pe durata nedererminata si nellimmitata ca teritoriu.

3.13. In cazul in care Clientul nu respecta Termenii si Conditiile, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a-i bloca accesul si de a suspenda posibilitatea de a adauga comentarii.

 

4 .FACTURI SI PLATI

4.1. In urma efectuarii unei comenzi pe site-ul www.jasel.ro, se va emite factura fiscala cu datele furnizate de catre client.

4.2. Pretul produselor, modalitatea de plata si livrarea este specificat pentru fiecare produs in parte in cadrul site-ului www.jasel.ro.

4.3 Cumparatorul se obliga sa furnizeze Vanzatorului informatii corecte, actualizate, conforme si adevarate, care sunt necesare emiterii facturii fiscale conform legislatiei romanesti.

4.4. Preturile afisate pe site-ul www.jasel.ro contin T.V.A, taxa de procesare (daca este cazul) si transport (daca este cazul) conform legislatiei in vigoare.

4.5. Factura este livrata Cumparatorului prin intermediul Curierului sau prin mijloace electronice, in functie de preferintele acestuia, in cazul in care Clientul nu isi exprima preferintele inainte de efectuarea unei comenzi, acesta este de acord ca facture sa-I fie livrata prin intermediul postei electronice, la adresa de e-mail furnizata la inregistrare sau la efectuarea comenzii.

4.6. In cazul in care din motive de neglijenta, eroare sau din alte motive tehnice, Clientul nu a primit factura de la Cumparator, acest fapt trebuie sesizat pe adresa de e-mail: contact@jasel.ro , sau telefonic 0735 865 315 sau se poate verifica daca factura se regaseste in contul de client ( in cazul in care clientul a optat pentru inregistrare si efectuarea unui cont).

4.7. Cumparatorul poate modifica datele de facturare ale produselor / serviciilor in maximum 30 de zile calendaristice (1luna), respectiv in luna in care a fost efectuata comanda, prin contactarea in prealabil a Vanzatorului. Modificarea facturii, a datelor de facturare presupune stornarea facturii emise initial si emiterea altei facturi cu noile date de facturare.

4.8. In prezent, compania noastra, respectiv site-ul www.jasel.ro agreaza modalitati de plata afisate pe pagina oficiala si la momentul finalizarii comenzi.

4.9. Nu exista o valoare minima de comanda, ci pot fi impuse limitari in functie de stocul disponibil.

 

5.CONTINUTUL SITE-ULUI SI DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA

5.1. Continutul site-ului www.jasel.ro, cum este definit si in preambul, nu poate fi utilizat, reprodus, transmis, publicat, transferat fara acordul proprietarului si folosit in alte scopuri fata de cele legal premise.

5.2. Clientul nu are voie sa copieze, sa distribuie sau sa transfere, modifice continutul site-ului www.jasel.ro in alt scop decat cel pentru care a fost efectuat. Insusirea imaginilor, textelor sau a oricaror alte insemne apartinand www.jasel.ro, modificarea continutului si a descrierilor se face cu acordul scris al JASEL, deoarece unele insemne/imagini includ dreptul de autor.

5.3. Diferite imagini/ descrieri/ specificatii din cadrul site-ului www.jasel.ro sunt utilizate cu acordul proprietarilor sau sub baza de licente.

5.4. In cazul in care JASEL ofera Vizitatorilor/Clientilor/ Cumparatorilor dreptul de a utiliza diferite insemne, prin acord scris, acesta se va limita la folosirea acestora, pe perioada inscrisa expres in documentul primit, fara ultilizare ulterioara si fara a denigra imaginea JASEL.

5.5. Vizitatorii/ Clientii/ Cumparatorii nu pot copia sau utiliza Continutul siteului in scopuri comerciale, utilizarea acestuia se poate efectua numai in scopuri personale, respectiv non-comerciale, respectand prevederile prezentului contract.

5.6. Utilizarea Continutului in alte scopuri decat cele expres prezentate in prezentul acord sunt strict interzise si intra sub incidenta legilor in vigoare privind drepturile de autor.

 

6.SUBCONTRACTAREA SI CESIONAREA CONTRACTULUI

6.1. S.C. B&F TRADING NETWORK S.R.L.poate subcontracta/cesiona prezentul contract/acord catre alte terte persoane, in vederea onorarii comenzilor, fara acordul Clientului insa notificandu-l.

 

7.RETUR

7.1. Produsele cumparate/comandate de pe site-ul www.jasel.ro se pot returna, conform legislatiei in vigoare reglementata prin OUG 34/2014, puteti returna produsele in termen de 14 zile calendaristice de la cumpararea acestora (din momentul receptionarii). In vederea satisfactiei dumneavoastra firma noastra accepta returul produselor in termen de 14 zile calendaristice.

7.2. Produsele pot fi returnate numai prin anuntarea in prealabil a Vanzatorului si completand formularul de retur. Legislatia in vigoare se aplica persoanelor fizice.

7.3. Produsul se poate returna respectand cerintele noastre, precum si luand la cunostinta daca produsul este eligibil pentru retur, conform Capitolului 8 din prezentul contract.

7.4. Costurile pentru returnarea produsului (tur-retur) vor fi suportate de catre Cumparator.

7.5. Daca produsul returnat de dumneavoastra este eligibil este returnat in ambalajul original, cu toate accesoriile incluse, documente insotitoare, daca este cazul impreuna cu produsele primite cadou, banii se ramburseaza in termen de 14 zile de la primirea acestuia, intr-un cont (IBAN) indicat de dumneavoastra la completarea formularului de retur.

7.6. In cazul in care se constata diferente intre produsul livrat initial, inlocuri, deteriorari sau produsele / serviciile nu sunt prezentate cu toate documente si etichetele originale, Vanzatorul va putea amana rambursarea banilor si refuzul primirii prodului. Cheltuielile directe de returnare a produselor cad in sarcina dumneavoastra.

7.7. In cazul in care in termen de 14 zile de la primirea solicitarii de rambursare produsul / serviciul nu a ajuns la Vanzator, acesta va amana rambursarea sumei pana la primirea produsului si inspectarea acestuia.

7.8. Banii dumneavoastra, proveniti dintr-un retur se pot folosi pentru a comanda un alt produs, cu valoare egala sau mai mare (achitand diferenta prin ramburs), cu conditia ca efectuarea comenzii sa se efectueze telefonic sau prin e-mail.

 

8.BUNURI/SERVICII NEELIGIBILE

Nu se pot rambursa urmatoarele categorii de produse/ servicii:

8.1. furnizarea de produse / servicii efectuate dupa specificatiile cumparatorului sau personalizate;

8.2. Lenjeria intima, costumele de baie sau alte produse care nu pot fi returnate din motive de igiena si sanatate;

8.3. Produse si Bunuri care se deterioreaza rapid;

8.4. Produse sau Bunuri care sunt sigilate si care au fost desigilate de Cumparator;

8.5. Produse sau Servicii care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii si de igiena.

8.6. produse alimentare si ceai.

 

9.LIVRARE

9.1. Vanzatorul livreaza bunurile achizitionate de catre Cumparator prin curierat raprid, in system door-to-door.

9.2. Comanda se livreaza exclusiv prin curierat rapid, alte modalitati de transmitere a acesteia fiind neagreate de catre compania noastra.

9.3. Site-ul www.jasel.ro detine showroom/magazin. Produsele se achizitioneaza online sau direct din magazinul de prezentare.

9.4. In functie de produsele comandate termenul de livrare este specificat pentru fiecare produs in parte. Comanda ajunge la dumneavoastra imediat ce predam curierului comanda. Termenul de livrare va fi specificat in e-mailul de confirmare a comenzii si se poate diminua sau prelungi in functie de conditiile meteorologice sau in functie de sarbatorile legale. Detalii despre aceste inconveniente vor fi comunicate in timp util.

9.5. Curierul agreat oficial de catre compania noastra S.C. B&F TRADING NETWORK S.R.L. (www.jasel.ro), prin intermediul caruia se vor livra comenzile este GLS.

9.6. Atat Vanzatorul cat si Curierul garanteaza o ambalare corespunzatoare a produselor.

 

10.CERTIFICATE DE GARANTIE

10.1. Bunurile si serviciile comercializate de catre JASEL, beneficiaza de garantie, in functie de tipul acestora, conform legislatiei in vigoare. Bunurile si produsele comercializate de catre JASEL sunt noi, sigilate, etichetate si autorizate de fiecare furnizor/producator in parte.

 

11.PUBLICITATE, VOUCHERE, PROMOTII SI CONCURSURI

11.1. Informarile, mesajele promotionale, precum si alte mesaje ale JASEL sunt emise de catre angajatii S.C. B&F TRADING NETWORK S.R.L.– Departamentul de marketing si promovare. Astfel, confidentialitatea si securitatea informatiilor este garantata.

11.2. Aveti dreptul la momentul inregistrarii ca membru sa specificati daca doriti sa primiti informari sau nu.

11.3. Puteti renunta in orice moment la informarile pe care JASEL le transmite printr-un simplu e-mail la adresa contact@jasel.ro.

11.4. Campaniile promotionale sunt oferite de catre JASEL Clientilor prin trimiterea de informari sau furnizarea unor coduri speciale pentru reduceri. Aceste campanii sunt efectuate pentru perioada de timp specificata de Vanzator si pentru produsele alese de acesta.

11.5. Un cod promotional se poate folosi o singura data, la o singura comanda. Codurile nu se cumuleaza cu alte reduceri sau cu alte coduri promotionale.

11.6. Campania poate fi intrerupta de JASEL oricand pe durata desfasurarii acesteia cu informare in prealabil.

11.7. Vouchere – cupoanele promotionale. Voucherele emise de catre JASEL sunt identificate printr-un cod format din cifre si litere si este valabil pentru o anumita categorie de produse sau pentru toate produsele, in functie de detaliile inscrise pe acesta.

11.8. In cazul in care clientul incearca prin mijloace frauduloase sa insele site-ul www.jasel.ro, aceasta tentativa va fi adusa in atentia autoritatilor competente.

11.9. Concursul – perioada de timp, care prin indeplinirea unor conditii se castiga anumite produse oferite gratuit de catre Vanzator. Regulamentul concursurilor este stabilit de catre Vanzator conform legislatiei in vigoare.

11.10. Orice tentativa de castigare a concursurilor prin mijloace frauduloase, duce la descalificarea concurentului, respectiv la sesizarea autoritatilor competente.

 

12.RECLAMATII, SESIZARI SI SUGESTII

12.1. Pentru sesizari privind produsele / serviciile achizitionate sau pentru functionalitatea site-ului, va rugam sa ne contactati.

12.2. Pentru reclamatii privind produsele / serviciile achizitionate sau alte probleme aparute in relationarea cu personalul JASEL, va rugam sa ne contactati telefonic la numarul 0765.343.418; 0734.564.000 sau prin e-mail la contact@jasel.ro.

12.3. Pentru sugestii privind produsele / serviciile noastre sau orice tip de sesizare, va rugam sa ne contactati telefonic la numarul 0765.343.418;0734.564.000 sau prin e-mail la contact@jasel.ro.

12.4. Solutionarea sesizarlor si a reclamatiilor se efectueaza in ordinea primirii acestora. Termenul maxim fiind de 30 de zile calendaristice de la primirea acestora.

 

13. POLITICA DE CONFIDENTILITATE PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

In conformitate cu prevederile Regulamentului UE nr 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestora,va informam ca S.C. B&F TRADING NETWORK S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale oferite de dumneavoastra.

13.1 DATE COLECTATE
In urma inregistrarii si autentificarii in contul de utilizator si atunci cand achizitionati un produs de pe website sau folositi website-ul in orice mod, vaputem ruga sa introduceti date personale precum:
-nume si prenume
-adresa de facturare sau adresa de livrare
-numar de telefon
-adresa de mail
-datele societatii comerciale pe care o reprezentati

13.2 SCOPUL DATELOR PERSONALE COLECTATE
-pentru procesarea si livrarea comenzilor si pentru a va informa despre starea acestora
-pentru emiterea facturilor aferente comenzilor si procesarea platilor
-pentru a va oferi informatii despre serviciile sau produsele oferite de noi
-pentru a avea posibilitatea de a lasa comentarii pe site
-pentru publicitate targetata comportamental
-pentru imbunatatirea campaniilor de marketing

13.3 TRANSMITEREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
Transmitem datele,in scopul prelucarii,catre urmatoarele categorii de destinatari:
-angajatilor, consultantilor nostrii si persoanelor autorizate care au nevoie sa le cunoasca
-parteneri contractuali ai S.C. B&F TRADING NETWORK S.R.L.
-autoritati publice/locale

13.4 CAZURI IN CARE PUTEM DEZVALUI SAU TRANSFERA DATELE PERSONALE CATRE ALTE PERSOANE:
-in cazul unei vanzari,reorganizari,fuziuni sau asocieri cu alte companii. In acest caz,veti fi notificat si vi se va cere acordul.
-daca a fost comisa o infractiune sau s-a facut o plangere privind continutul pe care l-ati postat pe site.
-daca este nevoie sa protejam JASEL,companiile afiliate sau pe ceilalti utilizatori.
-daca suntem obligati prin lege de catre o autoritate competenta
S.C. B&F TRADING NETWORK S.R.L. NU INCHIRIAZA SI NU VINDE ALTOR FIRME DATELE DUMNEAVOASTRA PERSONALE!

13.5 DURATA PRELUCRARII DATELOR:
Datele cu caracter personal mentionate anterior sunt prelucrate strict pe perioada necesara pentru ducerea la indeplinire a scopurilor mentionate anterior. Ulterioa,respectiv la data incetarii relatiei de colaborare, acestea vor fi arhivate in conformitate cu prevederile legale aplicabile.

13.6 RESPECTAREA DREPTURILOR PERSOANELOR VIZATE:
In conformitate cu dispozitiile Regulamentului, va informam ca beneficiati de urmatoarele drepturi aferente prelucarii datelor cu caracter personal:
-dreptul de a avea acces la prelucrarea datelor cu caracter personal
-dreptul de rectificare a datelor cu caracter personal
-dreptul de stergere a datelor cu caracter personal
-dreptul de a va opune in orice moment operatiunilor de prelucrare a datelor personale
-dreptul de a depune o plangere la autoritatea de supraveghere in care considerati ca prelucarea datelor cu caracter personal incalca prevederile Regulamentului
-dreptul de a va adresa justitiei in cazul in care drepturile dumneavoastra prevazute de Regulament pentru protectia datelor cu caracter personal nu sunt respectate
-dreptul de a fi informat cu privire la inacalcarea securitatii datelor cu caracter personal

In cazul in care doriti sa va exercitati drepturile mentionate anterior puteti inanta o cerere scrisa,datata si semnata:
-prin e-mal contact@jasel.ro
-la nr de telefon 0735 865 315 – in intervalul LUNI – VINERI 09-14

 

14.FORTA MAJORA

14.1. Partile sunt exonerate de raspundere in executarea partiala sau totala a prezentului contract in cazul aparitiei unor cauze de forta majora, in conditiile legii.

14.2. In cazul in care in termen de 15 zile forta majora nu inceteaza, partile au dreptul de a renunta la Contract fara ca una dintre ele sa pretinda daune-interese.

 

15.CLAUZE FINALE – LEGEA APLICABILA ACORDULUI. SOLUTIONAREA LITIGIILOR

15.1. Daca unele dintre clauzele Acordului devin sau sunt declarate nule, validitatea celorlalte clauze nu va fi afectata.

15.2. Acordul va fi interpretat conform legilor din România.

15.3. Partile vor face toate eforturile pentru a rezolva pe cale amiabila, prin tratative directe, orice neintelegere sau disputa care se poate ivi intre ei, in cadrul sau in legatura cu indeplinirea acordului.

15.2. Daca după 15 de zile de la inceperea acestor tratative, parţile nu reusesc sa rezolve in mod amiabil o divergenta contractuala, fiecare poate solicita ca disputa sa se soluţioneze de catre instantele judecatoresti competente din Bucuresti.

Open chat