Plasare comandă | Jasel | Pantofi de mireasa, sandale mireasa, balerini

Plasare comandă

Cum plasez o comanda?

Pasul 1

Hotarasti ce produs vrei sa porti

 

Pasul 2

Odata ajuns pe pagina produsului selectezi culoarea siselectezi culoarea si masura pe care vrei sa o cumperi. Produsul va fi adaugat in cosul de cumparaturi dupa care iti vei putea continua cumparaturile.

 

Pasul 3

In momentul in care ai adaugat toate produsele dorite in cosul de cumparaturi iti poti finaliza comanda.

 

Pasul 4

Ajungand in pagina Cos cumparaturi pentru a putea finaliza comanda trebuie sa verifici din nou produsele alese, sa introduci adresele de livrare si facturare, iti alegi modalitatea de livrare preferata, stabilesti modalitatea de plata, dupa care validezi comanda. Comenzile nevalidate le regasesti in  status comenzi si le poti finaliza la o data ulterioara.

 

Pasul 5

Vei primi un e-mail de confirmare a inregistrarii comenzii, de asemenea in termen de 24h vei fi contactat telefonic pentru a ti se confirma comanda. Dupa ce coletul este gata de livrare vei primi un nou mail care te va informa ca produsele sunt in drum spre tine.

 

Este site-ul securizat?

Confidentialitatea si protectia informatiilor colectate de dvs. Sunt de o importanta vitala pentru noi. www.jasel.ro nu ofera informatia colectata unor terti fara consimtamantul dvs. expres si prealabil. Orice statistica privind traficul utilizatorilor nostri, pe care vom oferi catre ternte retele de publicitate sau catre site-uri partenere, este furnizata doar ca ansamblu de date si nu include nicio informatie identificabila personal despre nici un utilizator individual. Informatiile pe care le furnizezi site-ului sunt stocate pe un server cu acces securizat care respecta legislatia romana de protectie a datelor in vigoare.

Open chat