Metode de livrare | Jasel | Pantofi de mireasa, sandale mireasa, balerini

Metode de livrare

Vanzatorul livreaza bunurile achizitionate de catre Cumparator prin curierat raprid, in sistem door-to-door.

Comanda se livreaza exclusiv prin curierat rapid, alte modalitati de transmitere a acesteia fiind neagreate de catre compania noastra. Asadar comanda NU SE RIDICA DE LA SEDIU!!

Site-ul www.jasel.ro nu detine magazin fizic. Produsele se achizitioneaza strict online. In functie de produsele comandate termenul de livrare este specificat pentru fiecare produs in parte. Comanda ajunge la dumneavoastra imediat ce o predam curierului. Termenul de livrare va fi specificat in e-mailul de confirmare a comenzii si se poate diminua sau prelungi in functie de conditiile meteorologice sau in functie de sarbatorile legale. Detalii despre aceste inconveniente vor fi comunicate in timp util.

IMPORTANT! Curierul agreat oficial de catre compania noastra S.C. B&F TRADING NETWORK S.R.L. (www.jasel.ro), prin intermediul caruia se vor livra comenzile si accepta retururile este FAN CURIER

Atat Vanzatorul cat si Curierul garanteaza o ambalare corespunzatoare a produselor.

 

LIVRAREA PRODUSELOR

Termenele de livrare pentru Comenzile plasate de catre Client pe www.jasel.ro pentru produsele cu status „in stoc” sunt urmatoarele:

Comenzile plasate sambata si duminica, precum si in zilele declarate sarbatori legale, vor fi procesate pana la sfarsitul primei zile lucratoare ce urmeaza celei nelucratoare si predate curierului in a doua zi lucratoare ce urmeaza celei nelucratoare.

Pret livrare: Costul transportului este unic, pretul acestuia fiind 25 RON pentru comenzi mai mici de 400 ron si transport gratuit la comenzile ce depasesc suma de 400  ron – cu livrare oriunde in Romania, indiferent de localitate sau judet. Acest pret este inclus in comanda, in momentul finalizarii acesteia.

NOTA: In unele cazuri datorita numarului mare de comenzi prelucrarea poate dura între 1-4 zile lucrătoare. Vă rugăm să aveți răbdare. Dorim sa ajunga la dumneavoastra doar produse de cea mai buna calitate.

Open chat